Първоначално публикувано от iveli
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Eл. стъкла
Collapse
X
-
"Самоделката" съм я проектирал и тествал за работа при 166 в разновидността и при която централното заключване , управлението на предните стъкла и управлението на вътрешното осветление представляват 3 отделни модула.
В дискутираната модификация, тези 3 функции са обединени от един модул (синята кутия зад ICS - а). Поради това, такива "странични ефекти" са вероятни.
Най-лесният начин, това да се изясни, е като се откачи комфорт модула и инсталацията се приведе във вида и преди внедряването му.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Трябва да махна някоя кора и ще я изключа На букса е Само да вметна че дори проблема да е в самоделката няма да се разделя с нея Обмислям вариант зимата да я изключвам поради факта че прозорците не се използват много а са нужни плафони а лятото да я включвам Но след теста ще пишаALFA ROMEO 166 2.4JTD 98 136НР бивша, 2.4JTD 2002 150НР настояща
Comment
-
Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщениеКолега, аз имам 156 и 147. От време на време се появяваше по някой ефект. Откопчах всички куплунзи на вратите, контакт шпрее и проблемите изчезнаха
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Не съм откачал самоделката но съм почти сигурен че в моят вариант тя е виновника за по горе споменатите отклонения в работата на плафоните Когато не заключа колата и самоделката се изключи след като отворя и затворя някоя врата задръжката на плафоните е налична Но активирам ли самоделката чрез отключване или заключване задръжката на плафоните изчезва Междо другото при мен докато е активен модула работи и подгрева на седалките Дали ще можем да лекуваме плафоните Така или иначе самоделката е изключително полезна и остава в действиеALFA ROMEO 166 2.4JTD 98 136НР бивша, 2.4JTD 2002 150НР настояща
Comment
-
Отказа да работи задно дясно стъкло На буксата на бутона на трите обувки има 12в а на предната врата на тази букса има едно 12в и две по 4-5в Механично всичко е здраво При клатене на бутона просто нищо не се случва Накъде да ровяALFA ROMEO 166 2.4JTD 98 136НР бивша, 2.4JTD 2002 150НР настояща
Comment
-
Бутонът би трябвало да има 4 извода. На 1 трябва да има +12V, на 1 - 0V и на останалите 2 нещо от сорта на 1 - 5V.
Поразмърдай и почисти и конекторите на модула за задните стъкла. Той се намира в багажника - вдясно.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Тези двата извода на бутона с малък ток при мен са с 12в Да не са се каращисали някъде или нещо при свързването на модула самоделка защото го изключих но пак не работи Утре ще разровя багажника но ме съмнява защото нямам липса на ток а имам по голямALFA ROMEO 166 2.4JTD 98 136НР бивша, 2.4JTD 2002 150НР настояща
Comment
-
С електрическите проблеми - мерене му е майката.
На бутона на задната врата трябва да ти излизат следните напрежения, когато си на контакт:
Тези двете по 0.5V може и да са някакви други в обхвата 0,5 - 5V, но важното е и двете да са еднакви.
Подозирам, че ти липсва това 0V на 4 - ти пин и вероятно не свети и осветлението на бутона.
Ако е така, подай с една жица принудително шаси на този пин и виж, дали ще проработи стъклото.
Ако така проработи, търси причината по кабела за блокировката (на шофьорската врата). Връзката към шаси нормално се осъществява през нея.
Тази връзка към шаси може и да се губи някъде в буксата между задната врата и купето. Малко е вероятно тя да се губи в буксата между шофьорската врата и купето при положение, че с другата задна врата нямаш проблем.Last edited by ecotronic; d.m.y г., 01:56.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
На буксата излизат следните напрежения
На 12в при мен е 12,2в
На двете обувки с по 1-5в при мен е 11,9в
На 0в при мен е 0,4в
Това е при мерене с мултицет и маса директно от вратата Когато меря между нулата и другите обувки тези напрежения излизат със същите стойности Странното е че не ми дава верига между обувката нула и маса-вратата Извадих и вкарах преходната букса за вратата но няма промяна Да разбирам че трябва да огледам преходите на шофьорската и болната врати-в сноповете със шлаухиALFA ROMEO 166 2.4JTD 98 136НР бивша, 2.4JTD 2002 150НР настояща
Comment
Comment